RTA stendā bija pieejama plaša informācija par Ekonomikas un pārvaldības, Izglītības, valodu un dizaina, Inženieru fakultāti, kuras īsteno 33 pilna un nepilna laika studiju programmas, piedāvājot klātienes studentiem valsts finansētās budžeta vietas. Apmeklētājiem bija iespēja piedalīties aktivitātēs – izbraukt šķēršļu trasi ar robotu, izmēģināt savu veiklību spēlē, vinnējot īpašas balvas. Tiem jauniešiem, kuri bija atraktīvi, paveicās tikt pie īpašajiem valriekstiem, kuros ar lāzera palīdzību RTA burti iegravēti akadēmijas Fizikālo procesu un lāzertehnoloģiju centrā.

Izstādē skolēniem lielākā interese bija par studiju programmām “Apģērba dizains un tehnoloģija” un “Interjera dizains”, kā arī par studijām Ekonomikas un pārvaldības fakultātē. Skolēni labprāt uzzināja par inženierzinātņu programmām, pastiprināti interesējoties par to, kā iegūt diplomu “Programmēšanas inženieris”.

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija piedāvā informatīvās nodarbības, braucot pie vidusskolu klašu grupām, apmeklējot skolēnus audzināšanas stundās. Vienoties par tikšanās laiku var, sazinoties ar RTA Sabiedrisko attiecību nodaļu. Nākamā izstāde, kurā piedalīsies Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, būs no 2. līdz 5. martam Rīgā. Tur aprunāties ar studentiem un RTA mācībspēkiem.

Tiekamies Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas informatīvajos pasākumos! RTA – Tavs staRTA punkts Rēzeknē!