Sociālo zinātņu maģistra grādu vadības zinātnē un administrēšanā ieguva Oksana Chenchak no Ukrainas. Oksana pirmo reizi Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā bija ieradusies Erasmus+ apmaiņas programmā, studējot bakalaura studiju programmā. Viņai RTA ļoti patika, pasniegšanas veids un mācīšanas metodes, iepazinusies ar jauniem draugiem un dibinājusi kontaktus. Oksana bija dzirdējusi labas atsauksmes par pasniedzēju darbu un moderno studiju procesu.

Jautājot, kā viņa raksturotu RTA, Oksana atzina: “RTA ir universitāte, kurā tev būs dota iespēja mācīties un attīstīties savā izvēlētajā nozarē, mājīga un labi aprīkota”. Runājot par savu pieredzi un atmiņām RTA, Oksana minēja, ka dēļ Covid-19 situācijas pirmajā gadā studiju kursi norisinājās tiešsaistē, bet mācībspēki bija labi sagatavojušies un studiju process, pat šādos apstākļos, bija lielisks. Par laimi, otrais studiju gads bija klātienē un Oksana ir ļoti apmierināta. Oksana teica: “Man ļoti patika lekciju praktiskās nodarbības, kas iegūtajai teorijai deva papildus zināšanas. Liels paldies pasniedzējiem, kuri motivēja piedalīties starptautiskajos projektos un palīdzēja virzīties uz labāku nākotni”.

Oksana topošajiem studentiem novēl: “Jūs, šajā skaistajā akadēmijā, vienmēr būsiet gaidīti, RTA jums sniegs zināšanas, pilnveidos un mācībspēki visā studiju procesā vienmēr atbalstīs.”

Pēc diploma iegūšanas Oksana atradusi darbavietu un šobrīd iegūtās zināšanas pielieto Eiropas darba tirgū. Nākotnē plāno atgriezties savā dzimtajā pilsētā Drohobičā (Ukrainā) un izmantot visas iegūtās zināšanas un pieredzi savas valsts attīstībai un veiksmīgai profesionālajai karjerai.

Jau šobrīd notiek jauno studentu uzņemšana RTA programmās, plašāka informācija par iespējām RTA, mājaslapā www.rta.lv.

Esi aicināts pievienoties RTA Ekonomikas un pārvaldības fakultātes saimei! RTA - tavs staRTA punkts Rēzeknē!