Katrā komandā bija divi dalībnieki, komandas sacentās ātrumā, veiklumā un radošumā. Pasākumu organizēja RTA Studentu padome, iesaistot vairākus brīvprātīgos no Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolas (ATV).

Šogad orientēšanās sacensībās piedalījās dažādu mācību iestāžu komandas: RTA, Valsts Robežsardzes koledža (VRK), Rēzeknes 2. vidusskola (R2VSK) un Rīgas 1. Tālmācības vidusskola (R1TVSK).

Dalībniekiem kājām bija jāmēro vairāk nekā 12 kilometru garš ceļš, jāatrod 22 kontrolpunkti un katrā jāizpilda kāds uzdevums: jānofotografē objekti, jāapģērbj maska, lai iepriecināt garāmgājēju Rēzeknes ielās, jāizdomā oriģināla uzvaras deja, jāveic sporta vingrinājumi, jāuzmin vārds pēc Morzes ābeces koda vai jāatbild uz jautājumu, kurš saistīts ar Rēzekni vai RTA.

  1. vietu ieguva komanda “Nazarčiki” (VRK studentes Alise Putroma un Amanda Linkeviča).
  2. vietu ieguva komanda “RTA banda” (RTA studenti Atis Breds un Ralfs Valainis).
  3. vietu ieguva komanda “SarjaVarja” (R1TVSK skolniece Sāra Volkova un R2VSK skolniece Varja Teplova). (Abas meitenes jau pērn piedalījās sacensībās.)

Balvas aktīvistiem nodrošināja ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs “Sushi Lii”, Latgales vēstniecība GORS, brīvdabas kinoteātris “Camper Park Rēzekne” un enerģijas dzērienu ražotājs “RedBull”.

Pateicamies visiem sadarbības partneriem! Uz tikšanos un “krokošanu” nākošgad!

RTA Studentu padome

Publicitātes foto