Darba laiks: katru darbdienu no plkst. 9:00 līdz plkst. 18.00, savukārt sestdien, 20. jūlijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 13:00. Pēdējā dokumentu iesniegšanas diena pamatstudijām ir 22. jūlijs. 

RTA īsteno studijas akreditētajos studiju virzienos: “Ražošana un pārstrāde”, “Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība”, “Arhitektūra un būvniecība”, “Informācijas tehnoloģijas, datortehnika, elektronika, telekomunikācijas, datorvadība un datorzinātne”, “Ekonomika”, “Izglītība, pedagoģija un sports”, “Sociālā labklājība”, “Mehānika un metālapstrāde, siltumenerģētika, siltumtehnika un mašīnzinības”, “Tiesību zinātne”, piedāvājot pilna un nepilna laika 33 bakalaura, maģistra un doktora studiju programmas. Šogad paredzētas 500 valsts finansētās budžeta vietas. Dokumentus var iesniegt arī īsā cikla profesionālās augstākās izglītības studiju programmu “Mašīnbūve”, kura tiek īstenota Līvānu filiālē.

Jau informējām par Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) pievienošanos Rīgas Tehniskajai universitātei (RTU). No 2025. gada 1. aprīļa, RTA kļūs par RTU struktūrvienību, savukārt RTU pārņems visas RTA tiesības un saistības. Konsolidācijas rezultātā RTA būs iespēja saņemt gan zinātnes bāzes finansējumu, gan arī finansējumu no Eiropas Savienības (ES) Atveseļošanas un noturības fonda, līdzekļus ieguldot zinātnes un studiju procesa attīstībā RTA. RTA absolventi saņems Rīgas Tehniskās universitātes diplomu. 

Interesēties par dokumentu iesniegšanu var pa tālr.: 26656553, e-pastu: uznemsana@rta.lv 

RTA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Publicitātes foto