Jaunieši klātienē uzzināja par akadēmiju, apskatīja studiju norises telpas, ielūkojās RTA inženierzinātņu laboratorijās un novērtēja mūsdienīgo aprīkojumu. Ekskursijas laikā bija iespēja plašāk uzzināt par uzņemšanas nosacījumiem, pieejamajiem studiju virzieniem, programmām. Apmeklējot RTA telpas, ciemiņu uzmanību raisīja vairākas izstādes, kurās izvietoti RTA dizaina jomas studentu darbi. Vidusskolēni uzzināja: kā RTA var pilnveidot savas zināšanas, izmantojot ERASMUS+ programmas iespējas, iesaistīties ārpusstudiju aktivitātēs, papildus apgūt ķīniešu valodu.

Kā atzina klases audzinātāja, kura šobrīd studē RTA maģistra līmeņa studijuprogrammā “Dizains” Annele Slišāne, tad jauniešiem šis ir ne tikai saspringts laiks, kurā jāgatavojas vidusskolas eksāmeniem, bet arī laiks, kad jādomā par savu nākotnes profesiju.

RĒZEKNES TEHNOLOĢIJU AKDĒMIJA aicina vispārizglītojošos vidusskolu vadību, klašu audzinātājus vai priekšmetu pedagogus pieteikt sev vēlamo laiku, lai tiktos klātienē ar RTA pārstāvjiem un organizēt skolēnus, lai viņi varētu iepazīt Austrumlatvijas tehnoloģiju centru, mūsdienīgas augstākās izglītības iestādes priekšrocības.

Skolas var pieteikt klātienes ekskursiju vai virtuālo tikšanos sev izdevīgā laikā, rakstot e-pastu: san@rta.lv, zvanot pa tālr. 26656553. RTA pārstāvji ir gatavi apmeklēt arī konkrētu skolu, lai izstāstītu par tām studiju iespējām, kuras paveras Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā.


RTA Sabiedrisko attiecibu nodaļa

Publicitātes foto