Katra studiju gada sākumā tiek organizēta jauno biedru uzņemšana, notiek jaunās Studentu padomes vēlēšanas. 14. oktobrī tika noskaidrots jaunais SP sastāvs.

Par SP priekšsēdētāju tika ievēlēta Ekonomikas un pārvaldības fakultātes studiju programmas “Uzņēmējdarbība” 2. kursa studente Diāna Drabudjko. Diāna ir Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas absolvente, kas nolēma palikt dzimtajā pilsētā, Rēzeknē, lai pēc studijām varētu realizēt savu sapni – atvērt inovatīvu uzņēmumu.

Diāna pierādīja savas spējas strādāt komandā jau pērn. Viņai ir augsta atbildības sajūta, var ātri pielāgoties situācijām un nebaidās no jauniem izaicinājumiem.  “Kandidēju uz vadītāja amatu RTA SP, jo man ir liela degsme veidot pozitīvas pārmaiņas studentu dzīvē. Ir pieredze dažādos projektos, kā arī šobrīd esmu RTA E-SPORT (kibersporta) interešu kluba vadītāja, līdz ar to esmu pārliecināta par sevi, ka manas organizatoriskās prasmes ļaus man pildīt vadītāja amata pienākumus, kā arī uzturēt motivācijas garu ne tikai sevī, bet arī visā RTA SP komandā. Aktīvākie RTA studenti var pārvarēt dažādas grūtības, lai parādītu, ka studentu dzīve ir aktīva. Vēlme kandidēt uz vadītāja amatu bija saistīta arī ar turpmāko manām aktivitātēm uzņēmējdarbības jomā, kas nozīmē, ka šī ir lieliska iespēja iegūt jaunus kontaktus, pats galvenais, bagātīgu pieredzi,” stāsta RTA Studentu padomes līdere. 

Diāna ir pārliecināta, ka ar jauno SP komandu viņai izdosies veidot interesantāku dzīvi studentiem, popularizēt RTA SP arī citu izglītības iestāžu vidū.

Šī studiju gada Studentu padomes komanda:

  • vietnieks Jevgenijs Cesnakovs, bakalaura studiju programmas “Programmēšanas inženieris” 1. kursa students;
  • protokolists Edgars Alks, bakalaura studiju programmas “Mehatronika” 3. kursa students;
  • Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja Laila Līdaka, maģistra studiju programmas “Tiesību zinātne” 1. kursa studente;
  • Starptautiskā virziena vadītāja Marianna Linuža, bakalaura studiju programmas “Biznesa vadība” 2. kursa studente;
  • Akadēmiskā virziena vadītājs Ņikita Fadejevs, bakalaura līmeņa studiju programmas “Ekonomika” 1. kursa students;
  • Kultūras virziena vadītāja Malēna Careva, bakalaura studiju programmas “Dizaina tehnoloģijas” 2. kursa studente;
  • Finanšu virziena vadītājs Jānis Lubgāns, bakalaura studiju programmas “Mehatronika” 1. kursa students.

Laila Līdaka

Studentu padomes Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja 

Publicitātes foto